Humanitære udfordring i Israel

Vi støtter opbygning af Israel

Jødiske immigranter

Jødernes immigration i Israel

Shuva Global Diplomacy hjælper med Aliyah (immigration/Israel) og indkvartering af ukrainske og franske jøder så vel som jøder fra andre lande i hele verden. Den hurtige vækst i antisemitisme i Europa har gjort de europæiske jøders immigration i Israel til den mest presserende og bekostelige humanitære udfordring i Israel i dag.

Shuva hjælper nødstedte jøder fra Ukraine, Frankrig og andre lande med at blive integreret i Israel. 

Den hurtigt voksende anti-semitisme i Europa og den deraf følgende voksende gruppe af jøder, der vender hjem til Israel (Aliyah), er en af de største og økonomisk mest presserende udfordringer for Israel i dag.

Når små børn bliver afvist af forældre

Hvert år bliver 300 babyer ”forladt” i Israel

Der er mange grunde til, at disse små børn bliver afvist eller svigtet af deres forældre. Nogle af dem har Downs Syndrom – andre har andre defekter eller er simpelthen uønskede.

Det er yderst sørgeligt – men disse babyer har brug for kærlighed. I organisationen ”First Hug” (Første Kram) er der mere end 3.000 frivillige på hospitalerne i Israel.

Deres opgave er at tilbringe flere timer med at kramme og give disse børn kærlighed, indtil de bliver adopteret af en familie. Det er et velkendt faktum, at menneskelig kontakt er et livsvigtigt element i små børns udvikling.

Mange studier har vist, at børn, der mangler kærlighed, kram og opmærksomhed som helt små, får mange flere følelsesmæssige og andre problemer i opvæksten.

Dansk delegations i Koch av Yai / Tzur Yigal

Dansk delegations i Koch av Yai / Tzur Yigal

Et hebraisk nyhedsmedie bragte en artikel vedrørende en dansk delegations besøg på centeret i Koch av Yai / Tzur Yigal.